Praga - Řeporyje   2 : 6  (0:5 !!!) , sobota 9.4.2011

V sobotu jsme přivítali soupeře ze spodní části tabulky, a pevně věřili, že budeme bodovat. Řeporyjští kluci od podzimu trošku vyrostli, takže byla velmi znát výšková převaha, která by nám ale neměla dělat problémy. Utkání začalo za velmi silného větru, a my hráli první poločas po větru, proto jsme doufali, že se nám podaří vstřelit rychlou branku………….. Jenže udeřilo na opačné straně, kdy po ztrátě míče ( Korger, Kollár) se do šance dostal hostující útočník a již ve 2.minutě přehodil našeho brankáře - 0:1. Po deseti minutách hry, kdy nás hosté přehrávali snad ve všech směrech (nejvíce bylo vidět, jak se kluci nepochopitelně bojí!!!!!) kopali hosté roh, a chyba našeho brankáře na bližší způsobila, že hosté vedli už 2:0. O 4 minuty se řeporyjští opět dočkali a nádhernou střelou do horního rohu branky zvýšili na 3:0.

Na 4:0 zvýšili hosté ve 24. minutě po samostatné akci jejich záložníka, který se prokličkoval středem hřiště, kdy při každém náznaku střely se naši hráči otáčeli zády a z velkého vápna vstřelil branku. Do poločasu se skóre ještě změnilo na 5:0 a my jsme museli řešit co dál.

Druhá půle nám ukázala jen mírné zlepšení a snad nám pomohlo i to, že si kluci z Řeporyjí už jen bezstarostně kopali do míče a bavili se fotbalem. Naopak naši kluci bojovali spíš s vlastním pohybem, a proto nebyl čas na pořádnou kombinační hru, kterou jsme předváděli na podzim. Jediný světlý okamžik nám ukázaly ročníky 98, ale to byl jen opravdu záblesk. Ve druhém poločase se nám podařilo 2krát skórovat, takže se konečný výsledek zastavil u čísla 2:6. Jedinou branku hostí ve druhém poločase vstřelili hosté po strašné hrubce naší obrany.

Jediným hráčem, který snese kladnou kritiku, je opět velmi dobře hrající Jarda Uher.

Mrzí mě, že naprosto vyhořeli kluci ročníku 97, kteří se na tréninku rvou a nebojí se chodit do soubojů - jenže jen na tréninku. Dokud se kluci budou bát přijmout při hře ránu, dokud budou neustále myslet na to, že rána od míče musí moc bolet, dokud nebudou poslouchat a plnit to, co si řekneme v kabině před zápasem (viď Ondro K., Adame K., Andy, Tomáši, Honzo?), tak do té doby budeme jen chodit po hřišti a prohrávat.

Sestavu ani střelce branek záměrně neuvádím, je to zbytečné.

Votoček Stanislav - trenér