Miškovice - Praga  3 : 1  (1:0)  sobota 4.6.2011

Miškovice - kruté vedro a půlka miškovického mančaftu urostlá "jak" dorostenci.

Zápas začal převahou domácích, jenže naštěstí pro nás díky jejich neschopnosti zakončovat šance směrem na branku se to obešlo bez gólu. V 10.minutě ale kopali Miškovice trestňák. Prudkou střelu náš gólman neudržel v rukavicích a po dorážce jsme dostali gól. Naštěstí jsme se trochu oklepali a hru jakž takž srovnali. I my jsme měli skoro tutovku, kdy po pravé straně hezky utekl Surmi, vystřelil z úhlu, překonal brankáře, ale míč se dokutálel k zadní tyči kde se překvapenému Filipu Vackovi nepodařilo míč do branky dorazit.

Do druhého poločasu jsme nastoupili dobře. Hra se srovnala a my to zúročili, když Pídě dostal od Surmiho hezkou přihrávku, utekl po pravé straně a prudkou střelou vyrovnal. Radost nám ale vydržela jen čtyři minuty. Jeden miškovickej rychlík prošel celou naší půlkou, aniž by ho někdo z našich dokázal zastavit a bylo to 2:1. Vyrovnat se nám nepodařilo a v poslední minutě ještě Miškovice zvýšili na 3:1.

Naši klukům patří dík za bojovnost. O složení miškovického mančaftu škoda mluvit. Ostatní soupeři z naší skupiny asi vědí, o čem je řeč.

H. Mašek