Háje B - Praga  1 : 3 (1:2)  sobota 21.5.2011

Sobotní horké odpoledne, rozpálená umělka, těžký soupeř…………to vše čekalo naše kluky v zápase, ve kterém nás přivítaly domácí FC Háje. Před utkáním jsme kladli klukům nasrdce , aby pokračovali v nasazení, ve kterém odehráli poslední domácí zápas, hra, bojovnost, respekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zápas začal v režii domácích kluků, kteří se do zápasu pustili s rozhodnutím ihned vstřelit branku a odehrát zápas v poklidu. Hra se ale během 10 minut postupně vyrovnala a naopak to byla Praga, která poprvé zahrozila, když v 15. minutě po sólu nastřelil náš útočním Dominik Surmaj tyč domácí branky. Soupeř dál pokračoval v agresivním napadání a jeho hra přinesla ovoce ve 20. minutě, kdy z trestného kopu vstřelil první a zároveň poslední branku domácích v tomto utkání. Naše kluky vstřelená branka probudila a za 5 minut po velmi hezké kombinaci Korger-Kollár-De Gregorio utekl posledně jmenovaný hráč všem a všemu a chladnokrevně zakončil. Za 2 minuty se opakovala stejná situace a De Gregorio střílí opět po hezké a hlavně smrtící kombinaci druhou branku utkání. Do kabin odcházíme za stavu 1:2 pro naše barvy.
Domácí zřejmě o přestávce dostali tzv. sodu, protože na nás doslova vlítli a naše obrana hrála pod obrovským tlakem, který ovšem ze ctí ustála. Jediná tutovka domácích ve druhém poločase by znamenala vyrovnání, přesto z malého vápna neskutečným způsobem přestřelil domácí hráč branku, kdy nepochopitelně už při střele zvedal ruce nad hlavu na oslavu branky…………. Hra se poté uklidnila a naše výborně hrající záloha posílala do šancí naše útočníky a z jedné z nich nastřelil opět Dominik Surmaj břevno. Poté jsme zahrávali trestný kop, cca 35 metrů, De Gregorio poslal jedovatou střelu na branku, která díky nádhernému zákroku domácího brankáře neskončila v síti. Tlak Hájů sílí, ale je to Praga, která opět udeří, a po ose Korger-Pšeničný dostane nahrávku na velké vápno dnes velmi dobře hrající De Gregorio a šikovnou střelou uklidí míč pod břevno domácí branky. V tuto chvíli končí utkání a na naší straně je obrovská radost, nejen z vítězství, ale hlavně z předvedené hry.
Poděkování patří také hlavnímu rozhodčímu a hlavně velmi férově mávajícímu pomeznímu ze strany domácích. Náš pomezní mával také velmi zodpovědně ……..i za velké podpory (my víme).
Kluci jen tak dál a hlavně pamatujte: ODHODLANOST, RESPEKT ZE SOUPEŘE
Sestava: JIRKŮ-PROKOPOVIČ-KUBLA-BODNÁR-MAŠEK-MATHAUSER-KOLLÁR-KORGER-ČÍŽKOVSKÝ-SURMAJ-DE GREGORIO
Na střídání : Vacek, Pšeničný
Branky: DE GREGORIO 3x
Žlutá karta: KOLLÁR -PRAGA