Kolovraty - Praga   9 : 1 (4 : 0), sobota 30.4.2011

Kolovratským jsme svým komparsem v jejich fotbalovém představení napomohli k pěkné přípravě na čarodějnický večer.

K naší velké radosti jsme namísto nahlášené UMT hráli na přírodě, ale tím naše radost na kolovratském hřišti skončila. Náš tým si nedokázal poradit s věkovou, silovou a rychlostní nadvládou několika kolovratských kluků. Ti nás válcovali a my jsme se v prvním poločase zmohli pouze na odkopy co nejdále od naší branky. Měli jsme sice snahu o rychlé vysunutí našeho křídelního útočníka, ale všechny tyto snahy hravě odrazilo duo urostlých kolovratských obránců. Hrál se rychlý fotbal z jedné strany na druhou, protože jsme se snažili vždy vytáhnout obranu na polovinu hřiště, ale pak hned následovaly sprintérské závody kolovratských útočníků s naší obranou. První gól jsme dostali již ve 4.minutě, pak nám ve 23. a 24.minutě krásnými střelami "uklidili v pravé i levé šiběnici a když ve 31.minutě padl gól na 4:0, bylo rozhodnuto.

O přestávce jsme se snažili naše kluky přesvědčit o tom, že jediná cesta před soupeřovu branku je hrou po zemi, rychlými krátkými přihrávkami. Bohužel hned v 1.minutě 2.poločasu opět uniklo domácí levé křídlo a vymetl zase šibenici. Asi měli v Kolovratech naplánovaný jarní úklid pavučin. Za dalších pět minut už to bylo 6:0. Až pak se nám konečně povedla kombinace po zemi, náš stoper Ondra Kubla po zemi uvolnil Adama Kollára, který z hranice vápna skóroval. To z naší strany bylo bohužel vše, co se statistik týče. Do konce zápasu jsme dostali další tři góly a ze hřiště jsme nakonec šli s "úlevou", že to nebylo deset.

Nutno ale říct, že až na některé jedince naši kluci makali celý zápas nahoru - dolu, i přes nepříznivý stav hráli jako by stav byl 0:0.

J. Mašek