Dolní Počernice - Praga  6 : 0  (3:0)  !!!  úterý  24.5.2011

Tak k tomuto výsledku se snad ani nedá nic napsat. Mám na něj tak hrozné vzpomínky, že se mi kroutí prsty na klávesnici. Ale k věci.

Po bezvadně odehraném utkání v minulém kole na Hájích jsme doufali, že s Počernicemi, které jsou na chvostu tabulky, uhrajeme pěkný výsledek a předvedeme opět pěknou hru. Do našich plánů malinko zasáhlo zranění Adama Kollára, který si v den utkání při školních aktivitách zlomil nohu a nepřítomnost ani jednoho brankáře. To bylo velké oslabení, ale neměl by to být hlavní důvod neúspěchu.

Už na začátku zápasu bylo vidět, že postupně se lepšící Dolní Počernice nebudou jednoduchým soupeřem. Už v 9.minutě jsme dostali jednoduchý gól, kterému nedokázal náš gólman "amatér" zabránit. A my jsme hráli pravý opak toho, co jsme předváděli v předcházejících zápasech. Nedokázali jsme si nahrát, dlouhé pasy na hrotové útočníky se nedařily a kupily se chyby v obraně. Do konce poločasu to bylo pro Počernice už 3:0.

O přestávce bylo na klukách vidět odhodlání zápas ještě zvrátit. Jenže už ve 4.minutě druhého poločasu jsme dostali další gól a byli jsme na ručník. Celková prohra 6:0 je velkým zklamáním. 

Škoda dalších slov, v dalším zápase nás čeká vedoucí Bohemka, tak se můžem těšit buď na naše "probuzení" nebo se třást z kruté prohry. Máme na to dva tréninky se na Bohemku pořádně připravit a vyhecovat.

Jan Mašek