ČAFC - Praga 2:1 (1:1)

18.10.2013 17:00

ČAFC - Praga 2:1 (1:1)

V páteční předehrávce 7. kola jsme nastoupili na hřišti dosud neporaženého soupeře ČAFC. V prvních minutách byl znát zbytečný strach a obava ze soupeře, která vyvrcholila brzkou brankou již v 5. minutě zápasu 1:0. Naštěstí jsme se nepoložili a postupem času jsme dokázali hru vyrovnat. Ve 12. a 20. minutě pěkně střílel Kalifa, ale bohužel jednou zasáhl gólman a jednou se Kalifův pokus nevešel mezi tyče. Hra se v té době změnila na urputný boj plný tvrdých osobních soubojů. Bohužel stále málo kombinujeme po zemi a uchylujeme s k dlouhým, nakopávaným míčům, které často nedokážeme dobře zpracovat a připravit si balon do šance. Alespoň z těchto míčů vyplynuli fauly soupeře a z toho 3 trestné kopy pro nás. Ve 23. minutě De Gregorio netrefil branku, ve 28. minutě Kalifa již ano, ale gólman zasáhl a tak do třetice ve 34. minutě Mathauser vystřelil, brankář soupeře neudržel míč a Kollár pohotově dorazil do branky a srovnal stav na 1:1. Druhý poločas v tvrdosti předčil ten první. Hra byla rozkouskována mnoha nedovolenými zákroky na obou stranách. Bohužel jsme v 65. minutě propadli v obraně a soupeři dovolili zvýšit na 2:1. A pak přišla nešťastná 70 minuta a velmi nepříjemné zranění Kalifi. V té době jsme ještě nevěděli a mohli jsme doufat, ale nakonec se bohužel potvrdilo to nejhorší a Kalifa nám bude se zlomenou holení velmi chybět. I přes závěrečné nadějné pokusy De Gregoria, Šmejkala a Dvořáka se nám již bohužel vyrovnat nepodařilo. ČAFC nakonec zvítězila, ale myslíme si, že remíza by zápasu slušela lépe. Nicméně ve světle Kalifova zranění není výsledek důležitý. Přejeme a doufáme v jeho brzké uzdravení a vrácení se na trávník.

 

Sestava: Kouba - Čapek, Dvořák, Mathauser, Vintr - Kollár, Uher, Kalífa, Husák - Šmejkal, De Gregorio

Střídali: Čížovský, Prček, Bokoch, Gelnar, Kubla

Branky: Kollár

 

 

Průběh zápasu: 5. 1:0, 34. 1:1 Kollár, 65. 2:1 

 

KOMENTÁŘE HRÁČŮ

Diskusní téma: ČAFC - Praga 2:1 (1:1)

ZDRAVÍ

Trenér ČAFC | 28.10.2013

Moc mě mrzí vážné zranění Vašeho velmi šikovného hráče.Přeji brzké uzdravení bez jakýchkoliv následků. Držím palce borče.

Zápas

Hráč ČAFC | 23.10.2013

Přeji brzké uzdravení a ostatním hodně štěstí do dalších zápasů.

Sprostá slova

Trenér Pangrác | 23.10.2013

Příště prosím bez sprostých slov ano!!

Zápas

Petr Mathauser | 20.10.2013

Pěkně mě nasralo jak se na nás vysral Filip a neni to poprvý... Jinak škoda měli sme i na výhru a škoda toho Rendy že se zranil bude nám chybět.

Přidat nový příspěvek